Op deze pagina kun je de meest gestelde vragen vinden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag jouw vragen.
 

Heeft Funkin echt de 10 seconden cocktail uitgevonden?
Het Funkin team heeft inderdaad de 10 seconden cocktail uitgevonden. Met de vier stappen cocktail van 100% natuurlijke ingrediënten kun je in een handomdraai de lekkerste cocktails maken terwijl de smaak en de kwaliteit behouden blijven. De missie van Funkin is simpel: Jou meer tijd geven om te genieten met vrienden en familie!
 
Stap 1:   Vul een glas met ijs
Stap 2:   Voeg een maatje (3 cl) alcohol toe
Stap 3:   Voeg 1 pouch Funkin cocktail mixer toe
Stap 4:   Roer, serveer en geniet!
 

Waarom de cocktail mixers gebruiken van Funkin in plaats van een ander merk?
Omdat Funkin de enige op de markt is met 100% natuurlijke cocktailmixers. Funkin gebruikt het beste zongerijpte fruit van de wereld, om zo de best smakende cocktailmixers te maken. Funkin garandeert dat er geen onnatuurlijke toevoegingen, zoals kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Daarnaast is Funkin goed voor hun fruittelers en doen zij hun best om moeder natuur te helpen.
 

Waarom zijn toevoegingen zo slecht?
Funkin gelooft dat je bent wat je eet en natuurlijk drinkt! Voorkom dat je kunstmatige chemicaliën te eet of drinkt. Kies daarom voor de 100% natuurlijke fruitcocktails van Funkin.
 

Hoe moeten de Funkin cocktail mixers bewaart worden?
De Funkin cocktailmixers hoeven ongeopend niet koel bewaard te worden. Als ze geopend zijn dan moeten ze wel gekoeld bewaard worden. Verder raden wij je aan om de verpakkingen niet in direct zonlicht te bewaren.
 

Hoe lang kan ik Funkin cocktailmixers bewaren?
Je kan de Funkin cocktailmixers ongeopend tot 12 maanden bewaren. Geopende verpakkingen kunnen tot 8 dagen in de koelkast bewaard worden.

Kun je de Funkin cocktail mixers invriezen?
Funkin wilt dat je kunt genieten van de beste verse producten en raden het daarom af om ze in te vriezen. En door de lange houdbaarheid is het ook niet nodig.
 

Kun je de Funkin cocktailmixen ook voor non-alcoholische cocktails gebruiken?
Ja je kunt de Funkin cocktail mixers ook goed gebruiken om non-alcoholische cocktails te maken. Binnenkort zullen we recepten op de site plaatsen. Tot die tijd kunt u ons mailen via info@funkincocktails.nl voor de recepten.
 

Kun je de Funkin verpakkingen recyclen?
Natuurlijk! Wij moedigen je ook aan om dit te doen. De pouches kunnen bij het plastic afval en de kartonnen verpakkingen kun bij het papieren afval. Wij en Funkin doen ons best om de natuur zo min mogelijk te belasten. Wij hopen dat jij hier ook aan meewerkt, want onze planeet geeft ons immers het beste, sappigste fruit.
 

Hoe groen is Funkin?
  • Funkin producten zijn verpakt in recyclebare verpakkingen. Dit is een veel beter alternatief dan het normaal gebruikte polystyreen schuim.
  • In de Funkin fabrieken, magazijnen en kantoren zijn er uitgebreide recycle programma’s aanwezig.
  • Wij en Funkin recyclen zo veel mogelijk producten, zoals papier, karton, glas, plastic en veel meer.
  • Wij en Funkin doen ons best om de natuurlijk zo min mogelijk te belasten.
 
Hoe draagt Funkin er voor dat het fruit eerlijk wordt ingekocht?
Funkin neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid heel serieus. Zij geven om de boeren en werken al meer dan een decennium aan goede relaties met fruittelers. En natuurlijk betalen ze altijd een eerlijke prijs voor het fruit.

Ik heb een verkeerde bestelling geplaatst. Wat nu?
Indien je een verkeerd aantal of een verkeerde cocktailmixer heeft besteld kun je contact met ons opnemen. Als je bestelling nog niet is verzonden, dan passen wij deze graag aan. Als de bestelling al verzonden is, dan kunt u de bestelling ongeopend terug sturen. De verzendkosten zijn dan wel voor uw rekening. 
 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Als je een bestelling voor 20:00 uur hebt geplaatst wordt het de volgende dag verzonden. Dan heb je jouw bestelling binnen 3 werkdagen, mits er iemand thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen.. Mochten er producten niet op voorraad zijn dan stellen wij je uiterlijk de volgende dag hiervan op de hoogte met een indicatie van de levertijd.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen?
Nee het is niet noodzakelijk om een account aan te maken om te bestellen.
 

Hoe maak ik een account aan?
Tijdens het bestellen kun je een account aanmaken. Je kunt ook links bovenaan op 'account' klikken om direct een account aan te maken.
 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?
Op het inlog scherm kunt u aangeven dat je jouw wachtwoord bent vergeten. Je hoeft nu alleen jouw gebruikersnaam in te vullen en je zult per e-mail en nieuwe wachtwoord ontvangen die je gelijk kan wijzigen via de account pagina.
 

Hoe kan ik betalen?
U kunt middels I-DEAL betalen.
 

Wat betekend Funkin eigenlijk?
Funkin staat voor Fresh from the UNited KINgdom
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.