Funkin staat voor Fresh from the UNited KINgdom en is in 1999 opgericht door Alex Carlton te London. Hiermee speelde hij in op de vraag van de Londonse bars naar 100% natuurlijke en makkelijk te gebruiken fruit purees. Funkin is de meest gebruikte fruitpuree in de UK en veroverde ook  andere landen, zoals Amerika. Ook in Nederland werken steeds meer bars met Funkin. Naast de fruit purees heeft Funkin nu ook cocktail mixers op de markt gebracht. Met deze cocktail mixers maakt Funkin het voor iedereen makkelijk om zelf cocktails te maken binnen een handomdraai.

Het gemak van de Funkin cocktailmixen
Het maken van een lekkere cocktail is heel bewerkelijk, er moet fruit worden gesneden, worden geperst, worden geschild, worden gestampt of worden geblended en de ingredienten moeten goed worden gedoseerd. Daarnaast heb je ook nog eens te maken met seizoensgebonden fruit. Funkin heeft al het werk om een cocktail te maken al voor jou gedaan en heeft de Funkin cocktailmix in een handige pouch gedaan. En deze pouch is precies genoeg voor een cocktail!

Een cocktail binnen een handomdraai
Heel simpel vul een glas met ijs, schenk een maatje van de juiste drank erbij. Voeg jouw favoriete Funkin cocktailmix toe. Nu nog alles roeren of shaken en je hebt jouw heerlijke cocktail gemaakt. En dat binnen slechts 10 seconden! Om het nog makkelijker te maken staat de beschrijving op iedere verpakking.
 

100% natuurlijk
Er wordt de hele wereld rond gereisd om het beste en lekkerste zongerijpte fruit te vinden voor de Funkin cocktailmixers. Alle cocktailmixers en purees van Funkin zijn 100% natuurlijk en bevatten GEEN toegevoegde kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen of andere onnatuurlijke toevoegingen. Met als resultaat heerlijk natuurlijk smakende cocktails.


Houdbaarheid
De gesloten verpakkingen Funkin cocktail mixen hoeven niet koud bewaard worden en ze zijn lang houdbaar tot de tht datum op de verpakking. Een aangebroken pak kun je 8 dagen gekoeld bewaren. 

Professioneel gebruik
Funkin is er niet alleen voor de thuis gebruiker maar ook voor de professionele gebruiker. Informatie en producten vind je op de website van Funkin Pro
Allergenen vrij !!!
Per 13 december 2014 is er een nieuwe allergenen wet van kracht.
Alle funkin producten zijn daarom getest en zijn 100% allergenen vrij.
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.